inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Mandala: Golden Poem Nr 98041

Fototapet Mandala: Golden Poem Nr 98041

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Tapet "Mandala: Golden Poem"

Unika tapet "Mandala: Golden Poem" i kategorin Orienten är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Mandala: Golden Poem" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Mandala: Golden Poem" är: bakgrund, orientera, zen, Mandala, etnisk, gul oraz fototapeter.

Fototapet "Mandala: Golden Poem" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Mandala: Golden Poem" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Mandala: Golden Poem" är Gul. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Mandala: Golden Poem" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Mandala: Golden Poem" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Orienten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Mandala: Golden Poem" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte