inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Calm Harbour Nr 89023

Fototapet Calm Harbour Nr 89023

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Calm Harbour"

Dekorativa tapet "Calm Harbour" i kategorin Orienten är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Calm Harbour" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Calm Harbour" är: natur, orientera, zen, Asien, feng shui, vattenfall, Buddha, djungel, skulpturer oraz fototapeter.

Fototapet "Calm Harbour" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Calm Harbour" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Calm Harbour" är Blå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Calm Harbour" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Calm Harbour" och andra tapeter ifrån kategorin Orienten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Calm Harbour" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte