bimago
-30% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.09.29 Gratis frakt

Fototapeter Orienten - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

6 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Rosa
Fototapet Calm in Pastels
Pris från:
419,31 kr
599,04 kr
Fototapet Calm in Pastels
Fototapet Pastel Mandala
Pris från:
419,31 kr
599,04 kr
Fototapet Pastel Mandala
Fototapet Zen och spa
Pris från:
419,31 kr
599,04 kr
Fototapet Zen och spa
Väggdekor Buddha and magnolia
Pris från:
349,20 kr
498,96 kr
Fototapet Buddha and magnolia
Fototapet Buddha and magnolia
Pris från:
349,20 kr
498,96 kr
Fototapet Buddha and magnolia
Väggdekor Buddha and magnolia
Pris från:
419,31 kr
599,04 kr
Fototapet Buddha and magnolia

Unika fototapeter Orienten på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Orienten kan du upptäcka fantastiska dekorationer för barnrum. Tack vare ett varierande utbud av moderna tapeter Orienten kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Orienten erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Orienten för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av tapeter Orienten finner du väggdekorer för husväggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Orienten är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Orienten med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Fototapeter, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Orienten för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Orienten kan du upptäcka flera motiv som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Orienten så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Fototapeter hittar du stort utbud av idéer om hur du kan inreda hela din atmosfär. Moderna tapeter Orienten fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Orienten är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Orienten. Dekorationer för väggar i kollektionen Orienten låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Orienten – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Orienten är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Orienten, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Orienten tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så döljer materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Orienten eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Orienten är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Orienten är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Orienten kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Fototapeter.

Fototapeter i kategorin Orienten och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 motiv på fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Orienten representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Orienten och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Orienten, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Fototapeter är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.