inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Tree of Memories - First Variant Nr 136094

Fototapet Tree of Memories - First Variant Nr 136094

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Modern fototapet "Tree of Memories - First Variant"

Älskar Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Tree of Memories - First Variant" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Tree of Memories - First Variant" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Tree of Memories - First Variant" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Tree of Memories - First Variant" visar just detta. Landskap på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte