inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.07.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Mystic of the Morning Nr 91567

Fototapet Mystic of the Morning Nr 91567

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Modern fototapet "Mystic of the Morning"

du att resa Träd & Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Mystic of the Morning" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Träd & Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Mystic of the Morning" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Mystic of the Morning" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Träd & Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Mystic of the Morning" visar just detta. Träd & Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Träd & Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter blad och träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte