inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Löv Nr 60425

Fototapet Löv Nr 60425

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet landskap "Löv"

Älskar Träd & Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Löv" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Träd & Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Löv" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Löv" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Träd & Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Löv" visar just detta. Träd & Skog på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Träd & Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter landskap
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte