inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Heart of Forest Nr 92631

Fototapet Heart of Forest Nr 92631

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet "Heart of Forest"

Älskar Träd & Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Heart of Forest" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Träd & Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Heart of Forest" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Heart of Forest" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Träd & Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Heart of Forest" visar just detta. Träd & Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Träd & Skog", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte