inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Sunset Ceremony Nr 66222

Fototapet Sunset Ceremony Nr 66222

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Sunset Ceremony"

du att resa Soluppgångar och solnedgångar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Sunset Ceremony" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Soluppgångar och solnedgångar inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Sunset Ceremony" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Sunset Ceremony" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Soluppgångar och solnedgångar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Sunset Ceremony" visar just detta. Soluppgångar och solnedgångar på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Soluppgångar och solnedgångar", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter arkitektur Fototapeter landskap Fototapeter himmel
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte