inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Lugna havet - solnedgång Nr 60486

Fototapet Lugna havet - solnedgång Nr 60486

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Modern fototapet "Lugna havet - solnedgång"

du att resa Soluppgångar och solnedgångar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lugna havet - solnedgång" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Soluppgångar och solnedgångar inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Lugna havet - solnedgång" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Lugna havet - solnedgång" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Soluppgångar och solnedgångar" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Lugna havet - solnedgång" visar just detta. Soluppgångar och solnedgångar på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Soluppgångar och solnedgångar", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte