bimago

-30% på fototapeter Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Fototapeter Sol för alla rum, kök och badrum

Unika fototapeter Sol på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Sol hittar du vackra dekorationer för sovrum. Tack vare ett stort sortiment av tapeter Sol kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Sol erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Sol för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Sol finner du väggdekorer för dörrar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Sol är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Sol med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Sol för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Sol finner du en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Sol så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter Sol fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Sol är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för alla andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Sol. Dekorationer för dörrar i kollektionen Sol låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Sol – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Sol är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Sol, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Sol tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Sol eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Sol är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Sol är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Sol kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Sol och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 produkter på moderna fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Sol representerar endast en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Sol och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Sol, missa inte tillfället att upptäcka övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.