tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Unika fototapeter Sol på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Sol upptäcker du kreativa dekorationer för barnrum. Tack vare ett riklig kollektion av fototapeter Sol kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Sol erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Sol för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av fototapeter Sol finner du väggdekorer för väggar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. Sol är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Sol med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Sol för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Sol finner du en mångfald av motiv som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Sol så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du många idéer om hur du kan inreda hela ditt hem. Moderna tapeter Sol fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Sol är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Sol. Dekorationer för dörrar i kollektionen Sol låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Sol – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Sol är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Sol, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Sol tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så döljer materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Sol eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Sol är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Sol är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Sol kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Sol och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 motiv på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den underbara fototapetern för ditt hus. Kollektionen Sol representerar endast en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Sol och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Sol, ska du besöka våra övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.