inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2022.12.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Löv (Shallow focus) Nr 60208

Fototapet Löv (Shallow focus) Nr 60208

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Löv (Shallow focus)"

Gillar Träd & Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Löv (Shallow focus)" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Träd & Skog inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Löv (Shallow focus)" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Löv (Shallow focus)" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Träd & Skog" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Löv (Shallow focus)" visar just detta. Träd & Skog på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Träd & Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter landskap Fototapeter löv
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte