inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Foggy Nature - Grey Nr 129558

Fototapet Foggy Nature - Grey Nr 129558

<%= shipping_time %>
med moms

Landskap "Foggy Nature - Grey"

Målade landskap som fångar resandets atmosfär kan ge nytt liv till dina väggar. Kategorin Skog bjuder in dig till att upptäcka ett brett urval av målningar som du kan hitta i Bimago-butiken. I denna originellal samling kan du få upptäcka canvastavlor "Foggy Nature - Grey", som fångar den otroliga skönheten. Tack vare landskapstavlan "Foggy Nature - Grey" kan du njuta av en underbar vy varje dag medan intensiva färger ger energi till ditt vardagsrum. Att sätta en finish till inredningen med den här tavlan är ett utmärkt sätt att visa din passion, att alltid kunna visa upp din favoritplats eller för att minnas en fin semester. Landskapet som visas på tavlan "Foggy Nature - Grey" är perfekt för dem som älskar Skog och naturens skönhet.

Landskap på canvas "Foggy Nature - Grey" är tillgänglig i olika trycket av högsta kvalitet kommer motivet Skog - att passa utmärkt både på små och stora dukar i oliks storlekar. Landskapstryck på canvas är mångsidiga väggdekorationer som aldrig går ur modet och är därför lämpliga för vilken typ av utrymme som helst. Därför kan landskapstavlor på canvas "Foggy Nature - Grey" skapa en vacker miljö i ditt hem, men även på kontor, butiker eller i studios.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte