inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.03.23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Lake Tahoe - First Variant Nr 143048

Fototapet Lake Tahoe - First Variant Nr 143048

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Lake Tahoe - First Variant"

Älskar Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lake Tahoe - First Variant" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Lake Tahoe - First Variant" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Lake Tahoe - First Variant" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Lake Tahoe - First Variant" visar just detta. Sjöar på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte