inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Ett träd nära en sjö Nr 60263

Fototapet Ett träd nära en sjö Nr 60263

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Modern fototapet "Ett träd nära en sjö"

Gillar Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Ett träd nära en sjö" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Ett träd nära en sjö" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Ett träd nära en sjö" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Ett träd nära en sjö" visar just detta. Sjöar på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter blad och träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte