inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Desert - Wild Landscape With a Mountain Canyon and Cacti Nr 146011

Fototapet Desert - Wild Landscape With a Mountain Canyon and Cacti Nr 146011

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Desert - Wild Landscape With a Mountain Canyon and Cacti"

Älskar Öken och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Desert - Wild Landscape With a Mountain Canyon and Cacti" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Öken inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Desert - Wild Landscape With a Mountain Canyon and Cacti" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Desert - Wild Landscape With a Mountain Canyon and Cacti" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Öken" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Desert - Wild Landscape With a Mountain Canyon and Cacti" visar just detta. Öken på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Öken", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter botaniska Fototapeter Öken Fototapeter kaktusar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte