inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Nature’s Dance - Graphics of Field Grasses in Golden Colors Nr 147707

Fototapet Nature’s Dance - Graphics of Field Grasses in Golden Colors Nr 147707

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Nature’s Dance - Graphics of Field Grasses in Golden Colors"

Gillar Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Nature’s Dance - Graphics of Field Grasses in Golden Colors" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Nature’s Dance - Graphics of Field Grasses in Golden Colors" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Nature’s Dance - Graphics of Field Grasses in Golden Colors" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Nature’s Dance - Graphics of Field Grasses in Golden Colors" visar just detta. Landskap på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter bakgrunder och mönster Fototapeter fjädrar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte