inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Mediterranean Paradise Nr 89861

Fototapet Mediterranean Paradise Nr 89861

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Mediterranean Paradise"

du att resa Medelhavslandskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Mediterranean Paradise" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Medelhavslandskap inspirerar till världens mest slående landskap. naturlandskapstapeter "Mediterranean Paradise" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Mediterranean Paradise" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Medelhavslandskap" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Mediterranean Paradise" visar just detta. Medelhavslandskap på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Medelhavslandskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte