inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Magic Flora Nr 137853

Fototapet Magic Flora Nr 137853

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Magic Flora"

du att resa Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Magic Flora" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Magic Flora" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Magic Flora" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Magic Flora" visar just detta. Landskap på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte