tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Unika fototapeter Jorden på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Jorden finner du unika dekorationer för barnrum. Tack vare ett rikligt sortiment av fototapeter Jorden kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Jorden erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Jorden för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av tapeter Jorden finner du väggdekorer för husväggar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Jorden är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter Jorden med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Jorden för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Jorden hittar du en mångfald av dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Jorden så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du en månfald av idéer om hur du kan inreda hela din hemmiljö. Moderna tapeter Jorden fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Jorden är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Jorden. Dekorationer för vägg i kollektionen Jorden låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Jorden – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Jorden är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Jorden, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Jorden tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Jorden eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Jorden är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Jorden är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Jorden kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Jorden och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 motiv på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Jorden representerar enbart en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Jorden och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Jorden, missa inte tillfället att upptäcka övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.