tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Unika fototapeter Is på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Is finner du underbara dekorationer för vägg. Tack vare ett varierande utbud av moderna tapeter Is kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Is erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Is för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av tapeter Is finner du väggdekorer för väggar som är unika med avseende på stil, färg och storlek. Is är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Is med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Is för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Is kan du upptäcka flera dekorationer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeterna Is så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du många idéer om hur du kan förändra hela din hemmiljö. Moderna tapeter Is fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Is är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men även för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Is. Dekorationer för väggar i kollektionen Is låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Is – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Is är unika dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Is, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Is tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Is eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Is är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Is är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Is kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Is och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 förslag på cafototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Is representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Is och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Is, ska du besöka våra övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.