bimago
-25% på canvastavlor och posters Erbjudandet gäller till 2020.10.20 Upptäck

Fototapeter Is till alla rum, kök och badrum

Unika fototapeter Is på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Is hittar du kreativa dekorationer för vägg. Tack vare ett riklig kollektion av moderna tapeter Is kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Is erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Is för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av tapeter Is finner du väggdekorer för husväggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Is är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Is med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Landskap, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Is för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Is hittar du många produkter som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Is så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Landskap hittar du ett hav av idéer om hur du kan förändra hela din hemmiljö. Moderna tapeter Is fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Is är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Is. Dekorationer för dörrar i kollektionen Is låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Is – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Is är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Is, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Is tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Is eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Is är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Is är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Is kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Landskap.

Fototapeter i kategorin Is och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 motiv på moderna fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för ditt hem. Kollektionen Is representerar endast en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Is och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Is, ska du besöka våra övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Landskap är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.