inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Höstkomposition - höst naturmotiv i blått och vitt Nr 138617

Fototapet Höstkomposition - höst naturmotiv i blått och vitt Nr 138617

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Modern fototapet "Nature in My Home - Second Variant"

du att resa Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Nature in My Home - Second Variant" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Nature in My Home - Second Variant" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Nature in My Home - Second Variant" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Nature in My Home - Second Variant" visar just detta. Landskap på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter boho Fototapeter landskap
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte