inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022/05/25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vatten - blue ocean Nr 61050

Fototapet Vatten - blue ocean Nr 61050

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Modern fototapet "Vatten - blue ocean"

Älskar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vatten - blue ocean" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Vatten - blue ocean" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Vatten - blue ocean" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Vatten - blue ocean" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte