inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet On the beach - black and white Nr 61594

Fototapet On the beach - black and white Nr 61594

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "On the beach - black and white"

Gillar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "On the beach - black and white" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till världens mest slående landskap. naturlandskapstapeter "On the beach - black and white" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "On the beach - black and white" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "On the beach - black and white" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte