inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022/05/25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Nordsjöns strand, Langeoog Nr 61587

Fototapet Nordsjöns strand, Langeoog Nr 61587

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Nordsjöns strand, Langeoog"

Gillar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Nordsjöns strand, Langeoog" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Nordsjöns strand, Langeoog" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Nordsjöns strand, Langeoog" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Nordsjöns strand, Langeoog" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter arkitektur Fototapeter landskap
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte