inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Holidays in Italy - Amalfi Coast Behind the Columns Nr 145250

Fototapet Holidays in Italy - Amalfi Coast Behind the Columns Nr 145250

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Holidays in Italy - Amalfi Coast Behind the Columns"

Gillar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Holidays in Italy - Amalfi Coast Behind the Columns" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till världens mest slående landskap. naturlandskapstapeter "Holidays in Italy - Amalfi Coast Behind the Columns" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Holidays in Italy - Amalfi Coast Behind the Columns" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Holidays in Italy - Amalfi Coast Behind the Columns" visar just detta. Hav på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte