inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Exotisk landskap i Thailand, Railay Beach Nr 61593

Fototapet Exotisk landskap i Thailand, Railay Beach Nr 61593

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Exotisk landskap i Thailand, Railay Beach"

Älskar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Exotisk landskap i Thailand, Railay Beach" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Exotisk landskap i Thailand, Railay Beach" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Exotisk landskap i Thailand, Railay Beach" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Exotisk landskap i Thailand, Railay Beach" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte