inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Former av löv - höstnatur med inslag av svart och guld Nr 138616

Fototapet Former av löv - höstnatur med inslag av svart och guld Nr 138616

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Nature in My Home - First Variant"

Älskar Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Nature in My Home - First Variant" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Nature in My Home - First Variant" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Nature in My Home - First Variant" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Nature in My Home - First Variant" visar just detta. Landskap på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter landskap
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte