inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Flowery Interior - First Variant Nr 143066

Fototapet Flowery Interior - First Variant Nr 143066

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Flowery Interior - First Variant"

du att resa Landskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Flowery Interior - First Variant" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Landskap inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Flowery Interior - First Variant" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Flowery Interior - First Variant" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Landskap" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Flowery Interior - First Variant" visar just detta. Landskap på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Landskap", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte