inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Morning in the countryside Nr 59848

Fototapet Morning in the countryside Nr 59848

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Morning in the countryside"

Älskar Dalar och slätter och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Morning in the countryside" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Dalar och slätter inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Morning in the countryside" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Morning in the countryside" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Dalar och slätter" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Morning in the countryside" visar just detta. Dalar och slätter på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Dalar och slätter", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter stad Fototapeter landskap Fototapeter dalar och slätter Fototapeter toskana
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte