inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.01.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Lavender Field Nr 127991

Fototapet Lavender Field Nr 127991

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Lavender Field"

du att resa Dalar och slätter och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lavender Field" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Dalar och slätter inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Lavender Field" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Lavender Field" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Dalar och slätter" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Lavender Field" visar just detta. Dalar och slätter på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Dalar och slätter", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte