inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Panoramautsikt över italienska Dolomiterna Nr 59936

Fototapet Panoramautsikt över italienska Dolomiterna Nr 59936

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Panoramautsikt över italienska Dolomiterna"

Älskar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Panoramautsikt över italienska Dolomiterna" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Panoramautsikt över italienska Dolomiterna" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Panoramautsikt över italienska Dolomiterna" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Panoramautsikt över italienska Dolomiterna" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte