inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Hösten landskap i Karpaterna Nr 59969

Fototapet Hösten landskap i Karpaterna Nr 59969

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Hösten landskap i Karpaterna"

Gillar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Hösten landskap i Karpaterna" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Hösten landskap i Karpaterna" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Hösten landskap i Karpaterna" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Hösten landskap i Karpaterna" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter dalar och slätter
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte