inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vattenfall i Troodosbergen, Cypern Nr 60035

Fototapet Vattenfall i Troodosbergen, Cypern Nr 60035

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Vattenfall i Troodosbergen, Cypern"

du att resa Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vattenfall i Troodosbergen, Cypern" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Vattenfall i Troodosbergen, Cypern" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Vattenfall i Troodosbergen, Cypern" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Vattenfall i Troodosbergen, Cypern" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte