inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Tat Kuang Si Waterfalls Nr 91172

Fototapet Tat Kuang Si Waterfalls Nr 91172

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Modern fototapet "Tat Kuang Si Waterfalls"

Älskar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Tat Kuang Si Waterfalls" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Tat Kuang Si Waterfalls" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Tat Kuang Si Waterfalls" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Tat Kuang Si Waterfalls" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte