inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Mysterious waterfall Nr 59994

Fototapet Mysterious waterfall Nr 59994

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Mysterious waterfall"

du att resa Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Mysterious waterfall" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Mysterious waterfall" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Mysterious waterfall" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Mysterious waterfall" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte