inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.07.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Kursunlu Waterfalls (Antalya, Turkey) Nr 91401

Fototapet Kursunlu Waterfalls (Antalya, Turkey) Nr 91401

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet "Kursunlu Waterfalls (Antalya, Turkey)"

Älskar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Kursunlu Waterfalls (Antalya, Turkey)" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till världens mest slående landskap. naturlandskapstapeter "Kursunlu Waterfalls (Antalya, Turkey)" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Kursunlu Waterfalls (Antalya, Turkey)" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Kursunlu Waterfalls (Antalya, Turkey)" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte