inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Massai Mara Nr 61384

Fototapet Massai Mara Nr 61384

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Massai Mara"

Gillar Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Massai Mara" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Massai Mara" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Massai Mara" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Massai Mara" visar just detta. Afrika på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte