inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Lake Tana, Etiopien Nr 61393

Fototapet Lake Tana, Etiopien Nr 61393

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Lake Tana, Etiopien"

du att resa Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lake Tana, Etiopien" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Lake Tana, Etiopien" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Lake Tana, Etiopien" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Lake Tana, Etiopien" visar just detta. Afrika på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter afrika Fototapeter sovrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte