inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Elephant Carving (South Africa) Nr 64844

Fototapet Elephant Carving (South Africa) Nr 64844

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Modern fototapet "Elephant Carving (South Africa)"

Gillar Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Elephant Carving (South Africa)" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Elephant Carving (South Africa)" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Elephant Carving (South Africa)" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Elephant Carving (South Africa)" visar just detta. Afrika på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte