inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Afrikanska zebror runt vattenhål Nr 61385

Fototapet Afrikanska zebror runt vattenhål Nr 61385

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Afrikanska zebror runt vattenhål"

Gillar Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Afrikanska zebror runt vattenhål" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Afrikanska zebror runt vattenhål" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Afrikanska zebror runt vattenhål" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Afrikanska zebror runt vattenhål" visar just detta. Afrika på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte