tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet The fragrance of coffee, Nr 60217

Fototapet The fragrance of coffee, Nr 60217

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "The fragrance of coffee"

Dekorativa tapet "The fragrance of coffee" i kategorin För kök är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "The fragrance of coffee" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "The fragrance of coffee" är: inskriptioner, färgrik, kök, kaffe oraz fototapeter.

Fototapet "The fragrance of coffee" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "The fragrance of coffee" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "The fragrance of coffee" är Färgstarkt. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "The fragrance of coffee" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "The fragrance of coffee" och andra tapeter ifrån kategorin För kök samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "The fragrance of coffee" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kök