tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Star anise coffee, Nr 59816

Fototapet Star anise coffee, Nr 59816

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Star anise coffee"

Unika tapet "Star anise coffee" i kategorin För kök är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Star anise coffee" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Star anise coffee" är: brun, kök, kaffe, koppar, kryddor oraz fototapeter.

Fototapet "Star anise coffee" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Star anise coffee" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Star anise coffee" är Brun. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Star anise coffee" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Star anise coffee" och andra tapeter ifrån kategorin För kök samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Star anise coffee" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kök