tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Röda vinbär badade i vatten, Nr 59809

Fototapet Röda vinbär badade i vatten, Nr 59809

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Röda vinbär badade i vatten"

Unika tapet "Röda vinbär badade i vatten" i kategorin För kök är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Röda vinbär badade i vatten" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Röda vinbär badade i vatten" är: kök, röd, frukter oraz fototapeter.

Fototapet "Röda vinbär badade i vatten" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Röda vinbär badade i vatten" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Röda vinbär badade i vatten" är Röd. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Röda vinbär badade i vatten" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Röda vinbär badade i vatten" och andra tapeter ifrån kategorin För kök samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Röda vinbär badade i vatten" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kök Fototapeter matsalen