inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Mosaik av färgad peppar Nr 60224

Fototapet Mosaik av färgad peppar Nr 60224

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Mosaik av färgad peppar"

Trendiga tapet "Mosaik av färgad peppar" i kategorin För kök är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Mosaik av färgad peppar" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Mosaik av färgad peppar" är: kök, kryddor oraz fototapeter.

Fototapet "Mosaik av färgad peppar" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Mosaik av färgad peppar" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Mosaik av färgad peppar" är Grön. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Mosaik av färgad peppar" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Mosaik av färgad peppar" och andra vackra tapeter ifrån kategorin För kök samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Mosaik av färgad peppar" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kök Fototapeter matsalen
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte