inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Kanske kaffe? Nr 60221

Fototapet Kanske kaffe? Nr 60221

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Kanske kaffe?"

Är Fototapet "Kanske kaffe?" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Kanske kaffe?" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Kanske kaffe?" ifrån kategorin För kök (Huvudfärg: Brun) ärknutna till följande motiv: brun, kök, kaffe, koppar, böcker oraz fototapeter. Fototapet "Kanske kaffe?" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Kanske kaffe?" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Kanske kaffe?" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter mat och dryck Fototapeter kaffe Fototapeter kök
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte