tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Kanske kaffe?, Nr 60221

Fototapet Kanske kaffe?, Nr 60221

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Kanske kaffe?"

Är Fototapet "Kanske kaffe?" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Kanske kaffe?" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Kanske kaffe?" ifrån kategorin För kök (Huvudfärg: Brun) ärknutna till följande motiv: brun, kök, kaffe, koppar, böcker oraz fototapeter. Fototapet "Kanske kaffe?" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Kanske kaffe?" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Kanske kaffe?" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kök