inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Apelsinskivor Nr 60251

Fototapet Apelsinskivor Nr 60251

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Apelsinskivor"

Modern tapet "Apelsinskivor" i kategorin För kök är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Apelsinskivor" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Apelsinskivor" är: orange, kök, frukter oraz fototapeter.

Fototapet "Apelsinskivor" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Apelsinskivor" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Apelsinskivor" är Gul. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Apelsinskivor" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Apelsinskivor" och andra vackra tapeter ifrån kategorin För kök samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Apelsinskivor" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kök Fototapeter matsalen
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte