-28% rabatt på utvalda tavlor Erbjudandet gäller:
dagar dag : :
-23% på canvastavlor och fototapeter [Erbjudandet gäller till 2020.03.02] upptäck

Fototapeter och tapeter för kök - köket i linje med trenderna

Köket är inte bara ett utrymme för att laga mat. Det är ofta hemmets hjärta där vi delar värdefulla stunder med våra nära och kära. Därför är det värt att skapa en unik miljö i köket som gör dessa stunder ännu roligare bland familjemedlemmarna. Kökstapeter kommer tillbaka i modet och om du vill hänga med de senaste trenderna, välj en modern väggdekoration. Färgglada frukter, art deco-kaffekoppar eller läckra sötsaker - alla blir perfekta motiv för tapeter i köket som kommer att lyfta fram karaktären i miljön. Men du måste inte begränsa sig till Kulinariska motiv - tack vare den stora kollektionen - Kökstapeter - som finns i vår butik, kan du ge fritt utlopp för din kreativitet. Kökstapeter är lätta att fästa på väggarna och även att ta bort, så du kan ändra den när som helst. En annan fördel med tapeter till köket är definitivt det låga priset - det är det bästa sättet att återuppliva hemmiljöns utseende utan att spendera en förmögenhet.

Fortsätt läsa Dölj

Kökstapeter - varför är de en bra idé?

När vi väljer möbler och tapeter till köket måste vi komma ihåg att vi har en miljö med speciella behov. Av den anledningen måste de väggdekorationer som används i detta utrymme framför allt vara funktionella och motståndskraftiga mot yttre faktorer. Våra kökstapeter är gjorda med en ekologisk toner, vilket gör den särskilt lämplig för det utrymme där vi förbereder och lagrar mat. Trycket är vattentätt så du behöver inte oroa dig för att ånga och fukt kommer att förstöra tapeten. Kökstapeter skyddar väggen mot smuts längre än traditionella tapeter. Om tanken på att sätta upp tapeter i köket skrämmer dig, oroa dig inte. På vår sida hittar du instruktioner där vi förklarar steg för steg hur man applicerar den. Att applicera tapeter i köket är väldigt enkelt och kräver inga speciella tekniska färdigheter. Vi kan garantera att den slutliga effekten överstiger dina förväntningar och från och med nu är det ett nöje att vara i köket. Vi bjuder in dig att kolla in vår kollektion - Kökstapeter - som kommer att ge ditt hem en helt ny uppfräschning.

Kökstapeter - var ska de sitta?

Innan vi väljer kökstapeter måste vi bestämma om det ska appliceras på alla väggar eller på ett mindre utrymme. Enligt trenden i ögonblicket är det nödvändigt att använda tapeter i köket endast på en vägg som kommer att ligga bakom möblerna. Tapeten kan definiera stilen för hela hemmiljön. Men var försiktig med valet av motiv - för stark färg eller för stora motiv kan överväldiga utrymmet och följaktligen göra uppehället i köket tröttsamt. En annan lösning som antas allt oftare är att placera tapeter i köket strax ovanför bänkskivan. Eftersom det är ett område som är speciellt utsatt för smuts, kräver det en speciell tapet för kök som är smutsbeständigt. Om ditt kök är anslutet till matsalen där du äter, kan tapeten visuellt dela upp de två områdena. Att välja ytan som ska täckas beror på utformningen av ditt kök och dina behov.

Kökstapeter - traditionella väggbeklädnader i modern stil

Det moderna köket innebär inte bara ett funktionellt organiserat utrymme. Vad som är viktigt är också den dekorativa aspekten. Dagens marknad erbjuder oss ett varierat urval av väggbeklädnader : plattor eller paneler. Den billigaste och för närvarande mest moderna lösningen är dock definitivt tapeter avsedda för kök. Motiven som avbildas på moderna tapeter skiljer sig väldigt annorlunda från de tidigare. I vår kollektion - Kökstapeter hittar du motiv som passar alla inredningstyper. Av den anledningen är det smart att välja möbler utefter den dekorativa visionen som du vill ha. Letar du efter klassiska tapeter? Den intressanta lösningen skulle vara att välja ett köksmotiv inspirerat av prestigefyllda material som marmor, som klär väggarna av stil och elegans. Om du föredrar mer hemtrevliga miljöer och du vill ha lantliga tapeter väljer du en tapet i trämotiv som ger rummet en känslan av värme.

  • <%= message %>

Fototapeter för kök - Kulinariska motiv

12 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Brun
Fototapet Winy Trail

Fototapet "Winy Trail"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Fototapet Coffee - Collage

Fototapet "Coffee - Collage"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Fototapet Latte, espresso, cappucino...

Fototapet "Latte, espresso, cappucino..."

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Väggdekor Coffee heaven

Fototapet "Coffee heaven"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Väggtapet Kanske kaffe?

Fototapet "Kanske kaffe?"

Pris från: 498,96 kr 384,12 kr
Fototapet Roasted coffee beans

Fototapet "Roasted coffee beans"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Fototapet Kanske kaffe?

Fototapet "Kanske kaffe?"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Väggdekor Kaffebönor

Fototapet "Kaffebönor"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Väggtapet Kopp - kaffe

Fototapet "Kopp - kaffe"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Väggtapet Star anise coffee

Fototapet "Star anise coffee"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Fototapet Spicy chili peppers

Fototapet "Spicy chili peppers"

Pris från: 599,04 kr 461,25 kr
Väggdekor Star anise coffee

Fototapet "Star anise coffee"

Pris från: 498,96 kr 384,12 kr