-30% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.12.07

Fototapet Saxophone recital on Broadway, Nr 61373

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Saxophone recital on Broadway"

Trendiga tapet "Saxophone recital on Broadway" i kategorin Musik & Dans är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "Saxophone recital on Broadway" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Saxophone recital on Broadway" är: bakgrund, modern, arkitektur, svartvitt, konstnärlig, män, musik, musikinstrument, noter, saxofon oraz fototapeter.

Fototapet "Saxophone recital on Broadway" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Saxophone recital on Broadway" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Saxophone recital on Broadway" är Svartvitt. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Saxophone recital on Broadway" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Saxophone recital on Broadway" och andra tapeter ifrån kategorin Musik & Dans samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Saxophone recital on Broadway" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.