-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Musik & Dans - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

23 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Guitar
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Guitar
Fototapet Noter
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Noter
Väggdekor Flaming gitarr
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Flaming gitarr
Väggdekor Elgitarr
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Elgitarr
Fototapet Sad violin melody
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Sad violin melody
Väggdekor Spiral pianotangenter
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Spiral pianotangenter
Fototapet Frontman
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Frontman
Fototapet Vinyl record (pop art)
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Vinyl record (pop art)
Väggdekor Musical instruments (jazz)
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Musical instruments (jazz)
Väggtapet Musik, musik...
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Musik, musik...
Väggdekor Heavy sounds of the city
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Heavy sounds of the city
Fototapet Gramophone and vinyl record
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Gramophone and vinyl record
Väggtapet Clarinet and music notes
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Clarinet and music notes
Fototapet Fotografi: ballerina
från
299,52 kr
599,04 kr
Fototapet Fotografi: ballerina

Unika fototapeter Musik & Dans på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Musik & Dans upptäcker du unika dekorationer för sovrum. Tack vare ett brett sortiment av fototapeter Musik & Dans kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Musik & Dans erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Musik & Dans för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av tapeter Musik & Dans finner du väggdekorer för husväggar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. Musik & Dans är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Musik & Dans med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Hobby, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Musik & Dans för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Musik & Dans kan du upptäcka flera motiv som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Musik & Dans så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Hobby hittar du stort utbud av idéer om hur du kan inreda hela din atmosfär. Moderna tapeter Musik & Dans fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Musik & Dans är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Musik & Dans. Dekorationer för dörrar i kollektionen Musik & Dans låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Musik & Dans – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Musik & Dans är unika dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Musik & Dans, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Musik & Dans tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Musik & Dans eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Musik & Dans är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Musik & Dans är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Musik & Dans kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Hobby.

Fototapeter i kategorin Musik & Dans och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 förslag på cafototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Musik & Dans representerar enbart en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Musik & Dans och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Musik & Dans, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Hobby är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.