inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Power of football Nr 61148

Fototapet Power of football Nr 61148

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Power of football"

Fototapet "Power of football" i kategorin Idrott hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller matsal. modern tapet "Power of football" finns i olika utföranden - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Power of football" huvudfärgen Vit, och dekorativa motiv:

Fototapet "Power of football" och fler fototapeter i kategorin Idrott tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt perfekt kvalitet. Trycket på tapeten "Power of football" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Power of football" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte